Beste liefhebber,

Het is enkel met uw engagement dat wij Turnhout kunnen uitbouwen tot een ware Orgelstad. En dat op termijn de hele Noorderkempen tot een waar Orgelparadijs transformeert. De vzw octave is naast de Warande veruit de grootste culturele organisator in Turnhout en als orgelvereniging staat zij in Vlaanderen aan de top. Indien u kiest om de vzw octave te steunen dan kiest u voor een succesvolle organisatie die jaar na jaar borg staat voor kwaliteit, originaliteit en gemoedelijkheid. In ruil voor uw bijdrage krijgt u van ons een aanzienlijke korting op de inkom tot zelfs vrijkaarten toe.

U wordt Beschermlid van vzw octave vanaf 40€, Sponsor vanaf 120€ en Structurele Sponsor vanaf 250€. Bij grotere giften bieden wij u graag een gepersonaliseerde formule aan.

Hebt u nog vragen ? Neem dan gerust even
contact op.

ps. vergeet u ook niet in te schrijven op de gratis
e-nieuwsbrief !

Vanaf 40€

Als echte Vriend van vzw octave steunt u haar volledige werking en bent u een enthousiast concertbezoeker. Bovendien drinkt u graag een glaasje mee na elk concert. Bovendien betaalt u slechts 10€ inkom (max 1 ticket/beschermlid/concert)

Vanaf 120€

Als Sponsor van vzw octave gaat u een stap verder maar krijgt u er ook heel wat voor terug. Zo krijgt u van ons 4 vrijkaarten én de gloednieuwe cd met Hans-André Stamm.

Vanaf 250€

Als Structurele Sponsor van vzw octave zorgt u voor continuïteit en daarom wordt u ook extra door ons verwend. Zo krijgt u 8 vrijkaarten. Uw logo kan op al ons drukwerk. En u krijgt natuurlijk ook de gloednieuwe cd van Hans-André Stamm.

vzw octave

BE10 7330 3300 6504 (KREDBEBB)